Skip to content

Afdelingsuitje in Brabant!

Het afdelingsuitje in Brabant waar iedereen over napraat!

Afdelingsuitje organiseren in Brabant? Beleef Bos & Best is wat je zoekt!

Is het jouw taak om jullie afdelingsuitje te organiseren? Zoek dan niet verder! Wij verzorgen jullie uitje van A tot Z. Een afdeling bestaat vaak uit allerlei verschillende types. De één is fanatiek en wil een actief uitje, de ander wil lekker borrelen. Wij zorgen voor uitjes met daarin voor ieder wat wils. Leuke binnenactiviteiten of buitenactiviteiten in de mooie bosrijke omgeving van Best. Brabantse gezelligheid gegarandeerd!

Uiteraard is jullie afdelingsuitje niet compleet zonder eten en drinken. Op onze pagina ‘Eten & Drinken’ lees je meer over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere BBQ die ter plaatse voor jullie wordt bereid door de chef. Zo kunnen jullie na de activiteit lekker borrelen en genieten van het eten dat de chef voor jullie bereid. Of begin jullie uitje met een lekkere lunch, of met koffie en wat zoetigheden. Hoe jullie het afdelingsuitje ook willen inrichten, wij denken met jullie mee! Heb je vragen of wil je dat er iemand met jullie mee denkt? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Een afdelingsuitje volledig afgestemd op jullie organisatie!

Wij zorgen binnen onze activiteiten altijd voor maatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwerken van jullie logo in de activiteit, maar ook aan het verwerken van eigen vragen. Jullie krijgen de mogelijkheid om vragen aan te leveren over jullie afdeling, collega’s of organisatie. Op die manier krijg de activiteit een heel persoonlijk tintje! Daarnaast is het mogelijk om prijsbekers met bedrijfslogo toe te voegen aan jullie afdelingsuitje. Willen jullie echt een activiteit die volledig op maat wordt gemaakt voor jullie afdeling? Zelfs dát behoort tot de mogelijkheden! Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Teambuilder: Game op maat’ of neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

Neem contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?