Afdelingsuitje in de bossen van Best?

In de bossen van Best, gelegen aan de rand van Eindhoven, een afdelingsuitje organiseren? Laat dan je uitje organiseren door Beleef Bos & Best! Wij zorgen voor een te gek uitje voor jouw afdeling. Je vindt ons in de bossen tussen Best en Son, aan de A50 nabij Eindhoven, een locatie waar voldoende parkeergelegenheden zijn en gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Samenwerkend met het ‘t Boshuys en het Museumpark zorgen wij voor een volledig geregeld afdelingsuitje: een mooie locatie, lekker eten en drinken en de leukste activiteiten. Er zijn meer dan vijftien activiteiten beschikbaar voor zowel binnen als buiten. Van het meeslepende spel Wie is de Saboteur of het familiespel de Erfenis tot aan fanatieke Pubquiz of een gezellige Ik Hou Van Holland. Door het brede aanbod is er voor elk afdelingsuitje een passend uitje samen te stellen!

Bij afdelingsuitjes combineren wij vaak een activiteit met eten en drinken. Neem bijvoorbeeld een lekker streekbuffet, een luxe BBQ of een stampottenbuffet. Of kies ervoor om na de activiteit nog na te borrelen met verschillende hapjes!

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

Wij zullen altijd met je meedenken

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Eigen gemaakte activiteiten

Privacy

Je eigen gereserveerde ruimte(s)

Populaire buitenactiviteiten In Best:

De Jacht naar Macht

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 3 uur

Wie is de Saboteur?

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 19,80 p.p.
Duur: 3 uur

Dakota Down De missies

Vanaf: 30 personen
Vanaf: € 21,00 p.p.
Duur: 3 uur

Actiegame the Target

Vanaf: 16 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Best:

Spannende Pubquiz

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 14,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

TE GEKKE Ranking the Stars

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 16,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

TELEVISIE SPELSHOW

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Afdelingsuitje in de bossen van Best

Wat voor activiteit(en) er ook wordt gekozen, Beleef Bos & Best maakt er een ongekend afdelingsuitje van. Doordat onze afdelingsuitjes voor jou op maat gemaakt worden, staan we garant voor een onvergetelijke ervaring. Doordat wij samen met ons team op kleine schaal te werk gaan, kunnen we er voor zorgen dat uitjes altijd een persoonlijke en sfeervolle betekenis hebben. Er geldt dan ook: kwaliteit boven kwantiteit en maatwerk boven haastwerk. Heb je vragen over de mogelijkheden die we te bieden hebben? Neem contact met ons op, dan staan we voor je klaar!

Wil je graag weten wat andere van ons vinden, kijk dan onze recensies op Facebook en Google. Hier kan je zien dat wij niet alleen zelf vinden dat we een geslaagd afdelingsuitje maken, maar lees je het ook van onze klanten!

Meer dan alleen een afdelingsuitje!

Na een gezellige, pro- actieve dag met de afdeling, is het ook tijd voor ontspanning. Bij Beleef Bos & Best zijn er verschillende opties op het gebied van eten en drinken. Wil je de dag afsluiten met een heerlijk diner? We hebben hiervoor diverse keuzes, een streekbuffet, Italiaans buffet en nog vele andere opties zijn er voor een diner. Heb je liever een borrel met overheerlijke hapjes en borrelgarnituur? Voor ons is niets te gek! Wij zullen altijd rekening houden met specifieke eetwensen en/ of allergieën.

Wil je graag je afdelingsuitje starten met een kopje koffie en gebak of misschien een glas prosecco? Dit zijn ook mogelijkheden die beschikbaar zijn. Tijdens het uitje kan er ook drank worden afgekocht, dit zodat je je hier niet druk over hoeft te maken op de dag zelf! Als er specifieke wensen zijn op het gebied van eten of drinken of je wilt graag iets extra’s doen, neem dan contact met ons op, dan zorgen wij samen met jou voor het beste uitje!

Ik Hou van Holland spelen, met de gehele afdeling? Wij hebben er al zin in!

Teamuitje-Eindhoven

Afdelingsuitje op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!