Skip to content

Alle activiteiten

Bekijk hieronder rustig alle activiteiten. Ga met je muis over de activiteit die je leuk lijkt, en je krijgt meteen meer info. Klik op de button om naar de betreffende pagina te gaan. Veel plezier met rondneuzen!

Buitenactiviteiten

In teams van 5 á 6 personen speel je Beleef de Mol! In ieder team zit één Mol die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Voer zo veel mogelijk opdrachten goed uit en win!
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk (virtueel) geld uitgeven door deze goed uit te voeren. Het team dat na twee uur spelen het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar!
Voor de bedrijven die precies weten wat ze willen, hebben wij een GPS Game die helemaal op maat te maken is. Deze activiteit is toe te passen voor allerlei doeleinden. Maatwerk gebaseerd op jouw wensen! Een eigen GPS Game voor jouw bedrijf; da's toch gaaf?
Werk samen en overleef achter vijandelijke linie! In teams gaan jullie verschillende missies uitvoeren, om uiteindelijk terug te keren naar de eigen linie. De missies variëren van het aanleggen van een kampvuur tot het ruimen van een mijnenveld. Teambuilding en samenwerking staan voorop in deze herbeleving van operatie Market Garden!
Schuilt er een echte detective in jou? Dan is deze actiegame helemaal geschikt! Goed nadenken, samenwerken en dingen uitzoeken staan centraal in dit spel. Het is een mix tussen een escape room en kraak de kluis. Welk team weet als eerst de hints te ontcijferen, daarmee de eindlocatie te vinden en dan de kluis te kraken? Een spannend en uitdagend spel! 
Het Brabantse land is zeker de moeite waard om te verkennen, en fietsen op een tandem is sowieso te gek! Wie is de Mol is daarnaast een unieke en spannende activiteit. Dus wij dachten: laten we deze twee combineren tot één gave activiteit: Waar fietst de Mol! Een leuke dag voor jou en je collega's.
The Target is een interactieve actiegame waarbij je in teams, gewapend met telefoons, op zoek moet naar één ander team: de Gangsters. Deze zijn inbraken aan het plegen in Best, maar af en toe duiken zij op! Werk samen met de andere politieteams en reken hen in!
Een spannende actiegame, waarbij je in teams naar de Don op zoek gaan. Hij of zij loopt ergens undercover rond... Jullie hebben als team het doel om zo snel mogelijk De Don te vinden, door verschillende vragen goed te beantwoorden. Hiermee verdienen jullie hints over het uiterlijk en de locatie van De Don. Vind 'm snel!
In samenwerking met een toneelgroep bieden wij nu een volledig ander soort activiteit dan je ooit hebt gedaan! Guido Berkers is vermoord! Onderzoek het bewijsmateriaal en spreek met alle betrokkenen, om zo tot een waterdichte verklaring te komen wie de moordenaar moet zijn...  Jullie worden in teams opgedeeld, en het team dat als eerste kan aangeven wie het gedaan heeft én waarom, wint!

Binnenactiviteiten

Onze quiz is geschikt voor iedereen; de vragen zijn door bijna iedereen te beredeneren en beantwoorden, en vooral erg leuk. Denk hierbij aan grappige filmpjes, vragen waarvan je het antwoord nét wel (of nét niet) weet en geweldige muziekfragmenten.
Je speelt de meest hippe bingo waar je ooit van gehoord hebt. Twee rondes met elk twee serieuze prijzen, waarbij je aan de hand van de grootste en foutste hits jouw nummers afstreept. Ben jij degene die BINGO roept en er met een prijs vandoor gaat?
Het allergezelligste groepsuitje van Nederland: Ik Hou van Holland! Met verschillende bekende rondes uit het televisieprogramma strijden jullie tegen elkaar in teams. Onze net zo gezellige quizmaster zorgt voor een soepel spelverloop. Fanatisme en enorm veel plezier staan centraal tijdens deze activiteit!
ik hou van holland brabant
Tijdens deze activiteit komen legendarische en nostalgische televisiespellen voorbij. Denk hierbij aan Waku Waku, Minute to Win It, Wie Ben Ik?, Weekend Miljonairs en Rad van Fortuin. Uitdaging en veel plezier staan centraal.
groepsuitje quizmaster eindhoven
Bij ons kan je drie soorten proeverijen boeken: bier, wijn of gin & tonic. Bij iedere proeverij hebben we een specialist die er echt alles vanaf weet! Daarnaast is het combineren van proeverijen ook mogelijk. Het is niet alleen erg lekker, maar ook leerzaam!
De allerleukste quiz van Brabant vind je bij ons! Geen serieuze vragen, maar vragen (en opdrachten!) waar alleen maar fun van afspat. Allerlei categorieën komen voorbij, waarvan iedereen wel iets af weet! Vijf rondes spelplezier, inclusief leuke quizmaster!
Grote groep quiz Brabant
In deze spannende quiz gaan jullie in teams tegen elkaar strijden. Welk team mag zich De Slimste van Brabant noemen? De vragen zijn divers; showbizz, nieuws, sport, food en meer. Hierdoor kan echt íedereen een steentje bijdragen! Verzamel de secondes en win!
de slimste mens uitje
Het bekende spelletje van televisie: Ranking the Stars! Hét uitje voor jouw groep! Vooraf aan de activiteit vult iedereen een online vragenlijst in. Deze vragenlijsten worden samengevat tot een spelshow onder leiding van onze quizmaster. Aan jullie de taak om de juiste ranking te geven!
Direct afgeleid van het televisieprogramma Wie is de Mol; Beleef de Mol, maar dan aan tafel! Speel in teams tegen elkaar, maar let op de Mol in je team! De Mol heeft slechts één doel... Alle opdrachten saboteren natuurlijk!
Deze quiz is vooral gezellig maar draait ook om de winst! Het is een aaneenschakeling van muzikale quizrondes. Geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen een feest der herkenning. Onder begeleiding van onze leuke quizmaster duurt deze quiz ruim twee uur.
Heb jij losse heupen? Bewijs het tijdens de Salsaworkshop van Beleef Bos & Best! Als Suavemente gedraaid wordt en jij kan dan niet stil blijven zitten, dan is deze activiteit helemaal geschikt voor jou. Ook (of vooral) voor beginners!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?