Skip to content

Bedrijfsuitje in Brabant!

Voor de gezelligste bedrijfsuitjes van Brabant zit je hier goed!

Bedrijfsuitje in Brabant: Kom naar het bosrijke Best!

Is het weer tijd voor jullie bedrijfsuitje? Gezelligheid met collega’s, een leuke dag in een andere omgeving dan ‘op het werk’, wie heeft daar nou geen zin in? Onze bedrijfsuitjes zijn gegarandeerd gezellig en volledig verzorgd. Maar hoe kan dat ook anders in Brabant? Wij verzorgen zowel buitenactiviteiten als binnenactiviteiten. Want als we een beetje geluk hebben met het weer in de zomer, dan wil je natuurlijk lekker naar buiten! Op onze locatie in Best ga je tijdens de activiteit een stukje de bossen in, maar loop je ook tussen de oorlogsvoertuigen van het museum Bevrijdende Vleugels. Op het terrein is ook ’t Boshuys te vinden. Zij zorgen voor het heerlijke eten en drinken tijdens een activiteit. Want ook dat hoort erbij niet waar? Als je bij ons een bedrijfsuitje boekt wordt het allemaal voor jullie geregeld. Dit zodat jullie zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de voorbereiding!

Naast onze buitenactiviteiten hebben we ook allerlei binnenactiviteiten die uitermate geschikt zijn voor jullie bedrijfsuitje. Want in het druilerig weer van het najaar of de winter is binnen zitten wel zo prettig natuurlijk. Speel dan bijvoorbeeld De Slimste Mens, bekend van TV, terwijl je geniet van een biertje en een bitterbal! Geen zin in een competitieve activiteit? Kies dan voor een van onze proeverijen, een salsaworkshop of de foute muziek bingo

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Alles op één locatie

Wij maken het zeer eenvoudig voor jullie. Jullie gehele uitje kan plaatsvinden op dezelfde locatie. Onze locatie is goed bereikbaar per auto en iedereen kan er makkelijk en gratis parkeren. De dag is in te delen zoals jullie zelf willen. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie en thee of een smakelijke lunch, waarna jullie het bedrijfsuitje afsluiten met een borrel en een heerlijk dinerbuffet of BBQ. Kijk voor al dit lekkers ook eens op de pagina Eten & Drinken”.

Enthousiast geworden? Bereken dan online de prijs van jullie bedrijfsuitje en vraag een offerte aan, of neem contact met ons op om jullie ideeën te bespreken!

Neem contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?