50 tinten grijs quiz

Spannend groepsuitje met kinky knipoog

Samengevat:
Een soort van pubquiz, maar dan erotisch getint: de 50 Tinten Grijs Quiz! Leuk als vrijgezellenfeest of groepsuitje voor wie niet verlegen is. Niks ordinairs, maar gewoon met een kinky knipoog. Een hoop gezelligheid, rode wangetjes en humor vind je terug in de 50 Tinten Grijs Quiz van Beleef Bos & Best.

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00p.p.
    16.94p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

50 tinten grijs

In vijf rondes komen allerlei vragen uit verschillende categorieën voorbij. Denk hierbij aan video-, audio-, fotovragen of spannende weetjes. De quiz is dus ook nog eens leerzaam. Onze gezellige quizmaster zorgt dat het spel goed en eerlijk verloopt. Aan het eind wordt de eindstand opgemaakt en gaat het winnende team naar huis met een smakelijke prijs. De quiz is voor iedereen toegankelijk.

EIGEN VRAGEN OF UITBREIDING? GEEN PROBLEEM!

Wil je een persoonlijk erotisch tintje toevoegen aan de quiz? Dat kan! Het is altijd mogelijk om eigen vragen of materiaal aan te leveren, of je kan ons mee laten denken om jouw uitje persoonlijker te maken. De 50 Tinten Grijs Quiz kan ook uitgebreid worden met een erotische workshop (zoals bijvoorbeeld burlesque, striptease of lapdance)! Geef het aan in jouw aanvraag en wij gaan ermee aan de slag!

ACHTERAF LEKKERE TREK?

Na al die erotische prikkels heeft iedereen vast en zeker trek gekregen. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Met de smakelijkste buffetten van 't Boshuys worden alle buikjes weer goed gevuld!

ZIN IN EEN GRIJSGETINTE AVOND?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!