Bierproeverij / Wijnproeverij

Met jouw groep een heerlijke proeverij beleven?

Samengevat:
Bij Beleef Bos & Best zijn twee soorten proeverijen mogelijk. Er is keuze uit bier en wijn. Bij iedere proeverij hebben we een specialist die alles van het soort drank af weet en er alles over kan vertellen. Daarnaast is het combineren van proeverijen ook mogelijk. Het is niet alleen erg lekker, maar ook nog eens leerzaam!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

nieuwe smaken ontdekken?!

Tijdens het nuttigen van de lekkere drankjes krijg je leuke en verrassende weetjes te horen van onze specialist(en). Zo is het niet alleen een lekkere activiteit, maar ook erg leerzaam! Het wordt geen saai college; er is genoeg ruimte om te genieten van de drankjes en om met je collega's, vrienden of familie bij te kletsen. Daarnaast is de activiteit interactief!

Proeverij bij ons of op eigen locatie

Wij willen dat de activiteit jouw feestje wordt, dus jij kiest de locatie en de proeverij die je wil doen. Weet je niet welke proeverij het meest geschrikt is, of kun je gewoon niet kiezen tussen al dat lekkers? Neem dan gerust contact op met ons, wij adviseren je graag! Alles is mogelijk bij Beleef Bos & Best.

PROEVEN, PROEVEN EN NOG MEER PROEVEN

Welke proeverij je kiest, is dus helemaal aan jou. Om je een beetje op weg te helpen met wat we allemaal te bieden hebben: de wijnproeverij bevat vijf soorten wijn en bij de bierproeverij geniet je van acht soorten bier. Als je van iets meer of minder wilt, kan dat natuurlijk ook.

zin in een lekkere proeverij?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteit op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!