Foute Muziek Bingo

De guitige en gezellige variant op de klassieke Bingo!

Samengevat:
Bij Beleef Bos & Best speel je de meest hippe bingo waar je ooit van gehoord hebt. Twee rondes met elk twee serieuze prijzen, waarbij je aan de hand van de grootste en foutste hits jouw nummers afstreept. Ben jij degene die BINGO roept? Dan mag je een opdracht uit komen voeren. Doe je dat goed? Dan ga jij met de prijs naar huis!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Available in:

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 18.10p.p.
    21.90p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en vier toffe prijzen

Niet zomaar bingo

Bij de Foute Muziek Bingo van Beleef Bos & Best speelt iedereen voor zichzelf. Je kunt gaan voor leuke prijsjes, of je geluk opsparen voor de laatste prijs van de avond; de hoofdprijs! Iedere ronde zijn er twee prijzen te winnen. De eerste prijs gaat naar degene die als eerst twee rijen vol heeft en de tweede prijs is voor de volle kaart. Roept er iemand BINGO? Geef de hoop dan nog niet op!

Let goed op tijdens onze foute muziek!

Wij hebben een heerlijke foute muzieklijst samengesteld en op basis hiervan worden alle getallen van de Bingo afgestreept. Er wordt een liedje afgespeeld, jij zoekt 'm op in de muzieklijst en streept het bijhorende nummer af op jouw kaart. Heb jij als eerste Bingo? Dan moet je een opdracht uitvoeren. Wanneer je dit tot een goed einde brengt, ga jij met de prijs naar huis! Daarna wordt er gestreden voor de volle kaart, waarvan we de nummers ouderwets omroepen. Heb jij de volle kaart? Ook dan wordt er een opdracht uitgevoerd. Kortom; win de opdracht en dan pas de prijs!

2 RONDES, 4 PRIJZEN

Naast dat de Bingo van Beleef Bos & Best mega gezellig is, speel je ook om de prijzen. Wij komen niet met onzinnige prijzen aanzetten, nee, wij geven prijzen weg die de moeite waard zijn! Wij reserveren 15% van het bedrag dat jullie voor deze activiteit betalen voor vier te gekke prijzen! Benieuwd naar deze prijzen? Boek dan gauw deze activiteit!

Zin in een te gekke avond?!

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!