Foute Muziek Bingo

De guitige en gezellige variant op de klassieke Bingo!

Samengevat:
Bij Beleef Bos & Best speel je de meest hippe bingo waar je ooit van gehoord hebt. Twee rondes met elk twee serieuze prijzen, waarbij je aan de hand van de grootste en foutste hits jouw nummers afstreept. Ben jij degene die BINGO roept? Dan mag je een opdracht uit komen voeren. Doe je dat goed? Dan ga jij met de prijs naar huis!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Available in:

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 18.10p.p.
    21.90p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en vier toffe prijzen

De bingo in een notendop

Bij de Foute Muziek Bingo van Beleef Bos & Best speelt iedereen voor zichzelf. Je kunt gaan voor leuke prijsjes, of je geluk opsparen voor de laatste prijs van de avond; de hoofdprijs! Iedere ronde zijn er twee prijzen te winnen. De eerste prijs gaat naar degene die als eerst twee rijen vol heeft en de tweede prijs is voor de volle kaart. Roept er iemand BINGO? Geef de hoop dan nog niet op!

Let goed op tijdens onze foute muziek!

Wij hebben een heerlijke foute muzieklijst samengesteld en op basis hiervan worden alle getallen van de Bingo afgestreept. Er wordt een liedje afgespeeld, jij zoekt 'm op in de muzieklijst en streept het bijhorende nummer af op jouw kaart. Heb jij als eerste Bingo? Dan moet je een opdracht uitvoeren. Wanneer je dit tot een goed einde brengt, ga jij met de prijs naar huis! Daarna wordt er gestreden voor de volle kaart, waarvan we de nummers ouderwets omroepen. Heb jij de volle kaart? Ook dan wordt er een opdracht uitgevoerd. Kortom; win de opdracht en dan pas de prijs!

Vier prijzen waarvan minimaal één hoofdprijs

Naast dat de Bingo van Beleef Bos & Best mega gezellig is, speel je ook om de prijzen. Wij komen niet met onzinnige prijzen aanzetten, nee, wij geven prijzen weg die de moeite waard zijn! Wij reserveren 15% van het bedrag dat jullie voor deze activiteit betalen voor vier te gekke prijzen! Benieuwd naar deze prijzen? Boek dan gauw deze activiteit!

Laat die bingo maar komen!

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Al onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.