de funquiz!

Een pubquiz zonder kennisvragen!

Samengevat:
De allerleukste funquiz van Brabant vind je bij ons. Geen serieuze vragen, maar vragen waar alleen maar fun van afspat. Allerlei categorieën komen voorbij, waarvan iedereen wel iets af weet. In vijf rondes gaan jullie de strijd aan en worden er ook opdrachten uitgevoerd. Plezier, gezelligheid, een leuke quizmaster en een prijs voor het winnende team inbegrepen!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 15.00p.p.
    18.15p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

WAT HOUDT HET IN?

In teams van ongeveer vier tot zes personen strijden jullie voor de winst. De funquiz bevat vijf rondes, met hilarische vragen en opdrachten uit verschillende categorieën. Bestaande uit video-, audio- of fotovragen. De quizmaster laat de quiz goed en eerlijk verlopen en maakt aan het eind de score bekend. Welk team weet de winst te behalen en gaat met de zeer smakelijke prijs naar huis?

persoonlijke tint aan de quiz geven?

Dat kan! Bij Beleef Bos & Best willen we dat het jouw feestje is, dus als jij een eigen categorie of eigen vragen wil toevoegen aan de funquiz is dat mogelijk. Het is ons niet snel te gek, dus kom maar op! Laat het weten in de aanvraag en wij regelen het voor je.

ANDERS DAN EEN PUBQUIZ

We horen je denken: wat is het verschil tussen een pubquiz en een funquiz? Nou, niet super veel. Maar wel iets, anders zouden we dit niet bedenken. De funquiz bevat verschillende opdrachten, zodat niet alleen de denkers tot hun recht komen, maar ook de 'doeners'. Daarnaast gaan we niet jouw diepgaande kennis testen, maar zijn alle vragen onderdeel van ieders dagelijkse leven. Allemaal vragen die iedereen kan beantwoorden! Dus voor ieder wat wils, voor iedereen leuk, alleen maar fun!

zin in een avond vol fun?!

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteit op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!