Ik Hou van Holland

Het teamuitje met Hollands Glorie op z'n best!

Samengevat:
Het allergezelligste groepsuitje van Nederland: Ik Hou van Holland! Met verschillende bekende rondes uit het televisieprogramma strijden jullie tegen elkaar in teams. Onze net zo gezellige quizmaster zorgt voor een soepel spelverloop en houdt de score in guldens bij. Fanatisme en enorm veel plezier staan centraal tijdens deze activititeit!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 100 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 18.10p.p.
    21.90p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

Ik Hou Van Holland: hét spel voor jouw bedrijfsuitje

Welk team weet de meeste liedjes te raden, het langst geen Ja, Nee of Uhh te zeggen, of de meest volledige rijtjes op te noemen en daarmee de meeste guldens te scoren? Of vergeet niet Raad de Stad, waar jullie topografische kennis eens getest wordt... Strijdlust en teamwork leiden tot succes!

EIGEN INBRENG? GEEN ENKEL PROBLEEM!

Heb je speciale wensen, zoals een specifieke ronde, vragen of andere ideeën? Laat het ons weten en wij regelen het voor je. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Onze quizmaster zorgt voor nog meer gezelligheid, een goed spelverloop en zal aan het einde van het spel de eindstand uitrekenen en bekend maken. Het winnende team gaat er vandoor met een leuke prijs!

TREK NA EEN FANATIEK POTJE IK HOU VAN HOLLAND!

Na al dat fanatisme krijgt iedereen vast en zeker trek en daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Kies uit een divers aanbod van buffetten van 't Boshuys en eet je buik rond!

EEN LEUKE HOLLANDSE AVOND ORGANISEREN?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!