Percussie workshop

Trommelen is echt veel leuker dan je denkt!

Samengevat:
Altijd al eens helemaal los willen gaan op een grote trommel? Bij Beleef Bos & Best ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur met jouw groep de Samba leren spelen! In anderhalf uur tijd leer jij de fijne kneepjes van het vak, natuurlijk met veel humor en plezier. Dat is onze percussieworkshop!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Gewoon trommelen

Het woord 'trommelen' doet het gemakkelijker laten klinken dan dat het is. Om goed te spelen, moet je goed luisteren naar elkaar en ook naar jezelf. Het gaat om het ritme en het opvolgen van de instructies van de enthousiaste instructeur. Lukt het jou om de Samba te spelen? Het is een hilarische activiteit, geloof ons maar!

teambuilding met plezier

Onze ervaren instructeur geeft al jaren percussie workshops, dus hij weet precies hoe het moet. Hij is enthousiast en begeleidt de workshop met veel humor. Volgens hem zorgt humor voor echte teambuilding, dus het is lachen geblazen! Hij zal ervoor zorgen dat aan het einde van de dag iedereen naadloos de samba speelt.

Trek ik iets lekkers?

Wanneer jullie compleet zijn, beginnen we met de workshop. Het is natuurlijk een actieve activiteit, dus tussendoor krijgen jullie een verfrissend drankje. Na al dat trommelen, krijgen jullie vast en zeker trek. Ook daar hebben wij een oplossing voor. Je kunt genieten van de lekkerste buffetten van 't Boshuys!

Sambaaaaa

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!