De pubquiz

De leukste pubquiz in Best die voor iedereen geschikt is!

Samengevat:

In teams van zo'n vijf personen strijden jullie voor de winst. In totaal worden er vijf rondes gespeeld, die bestaan uit audio- en videofragmenten, afbeeldingen of verrassende vragen. De pubquiz duurt 2,5 uur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Vrijwel alle vragen zijn door iedereen te beantwoorden!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Available in:

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00p.p.
    16.94p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

Gezelligheid met een zachte G

De leukste pubquiz van Best en omstreken vind je bij Beleef Bos & Best. Onze quiz is geschikt voor iedereen; de vragen zijn door bijna iedereen te beredeneren en beantwoorden, en vooral erg leuk. Denk hierbij aan grappige filmpjes, vragen waarvan je het antwoord nét wel (of nét niet) weet en geweldige muziekfragmenten. Welk team scoort de meeste punten?

Heb je eigen inbreng?

Heb je speciale wensen, zoals een eigen categorie of eigen vragen? Laat het ons gerust weten, want alles is mogelijk bij Beleef Bos & Best! Denk hierbij aan vragen over (een van) de deelnemers, vragen over het bedrijf of eigen foto's, video's of audio. Geef de pubquiz een persoonlijk tintje en alle teams blijven gefocust! Wij denken graag met je mee om te zorgen voor de beste beleving.

De leukste quizmaster inbegrepen

De pubquiz is pas echt geslaagd met de leukste quizmaster op het podium. Onze quizmasters zorgen gegarandeerd voor gezelligheid en een lach. Ook zorgt de quizmaster voor een eerlijk spelverloop, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van een gezellige avond. Na vijf rondes begint de gastheer of gastvrouw met de spannende prijsuitreiking waar een winnaar uit volgt.

Bonuspunten voor je organisatie-skills scoren?

Bereken dan online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Alle onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.