De pubquiz

De leukste pubquiz in Best die voor iedereen geschikt is!

Samengevat:

In teams van zo'n vijf personen strijden jullie voor de winst. In totaal worden er vijf rondes gespeeld, die bestaan uit audio- en videofragmenten, afbeeldingen en verrassende vragen. De pubquiz duurt 2,5 uur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Vrijwel alle vragen zijn door iedereen te beantwoorden!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Available in:

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 250 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 14.00p.p.
    16.94p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

Gezelligheid met een zachte G

De leukste pubquiz van Best en omstreken vind je bij Beleef Bos & Best. Onze quiz is geschikt voor iedereen; de vragen zijn door bijna iedereen te beredeneren en beantwoorden, en vooral erg leuk. Denk hierbij aan grappige filmpjes, vragen waarvan je het antwoord nét wel (of nét niet) weet en geweldige muziekfragmenten. Welk team scoort de meeste punten?

Heb je eigen inbreng?

Heb je speciale wensen, zoals een eigen categorie of eigen vragen? Laat het ons gerust weten, want alles is mogelijk bij Beleef Bos & Best! Denk hierbij aan vragen over (een van) de deelnemers, vragen over het bedrijf of eigen foto's, video's of audio. Geef de pubquiz een persoonlijk tintje en alle teams blijven gefocust! Wij denken graag met je mee om te zorgen voor de beste beleving.

De leukste quizmaster inbegrepen

De pubquiz is pas echt geslaagd met de leukste quizmaster op het podium. Onze quizmasters zorgen gegarandeerd voor gezelligheid en een lach. Ook zorgt de quizmaster voor een eerlijk spelverloop, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten van een gezellige avond. Na vijf rondes begint de gastheer of gastvrouw met de spannende prijsuitreiking waar een winnaar uit volgt.

Bonuspunten voor je organisatie-skills scoren?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!