Salsa workshop

Voor als je het eens écht op je heupen krijgt!

Samengevat:
Heb jij losse heupen? Bewijs het tijdens de Salsaworkshop van Beleef Bos & Best! Als Suavemente gedraaid wordt en jij kan dan niet stil blijven zitten, dan is deze activiteit helemaal geschikt voor jou. Ook als je niet zo'n losse heupen hebt, is deze workshop leuk om te doen. Onder leiding van onze instructrice steel jij aan het eind van de dag de show!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

GEEN DANSER? GEEN PROBLEEM!

Na een gezellig ontvangst onder het genot van een verfrissend drankje gaan jullie de dansvloer op. De Salsaworkshop duurt ongeveer anderhalf uur, dus ook als je niet zo'n losse heupen hebt, heb je alle tijd om ze los te schudden! Ben jij al een ervaren danser(es) en wil jij next level pasjes leren? Onze enthousiaste danscoach leert het je graag.

JE WANEN IN CUBAANSE SFEREN?

Cubaanse sferen in Best, je verwacht het misschien niet, maar met de verschillende leuke zalen en een enthousiaste danscoach is er veel mogelijk. Met een beetje fantasie sta je daar dan in de brandende zon in Cubaanse sferen de Salsa te dansen! Aan het eind van de dag mag je jouw geleerde pasjes natuurlijk met trots showen.

ZIN OM MET DE VOETJES VAN DE VLOER TE GAAN?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!