Wie is de saboteur aan tafel

De uitdagende 'De Mol' activiteit die je binnen doet!

Samengevat:
In teams van ongeveer vijf personen ga je aan de slag met creatieve en uitdagende opdrachten. In ieder team zit één Saboteur die de boel gaat saboteren. Het spel duurt drie uur, inclusief speluitleg en prijsuitreiking. Gegarandeerd spelplezier onder leiding van onze quizmaster.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Available in:

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 17.80p.p.
    21.54p.p.

  • Duur: 2,75 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars en beste Saboteur

De Saboteur aan tafel!

Direct afgeleid van het televisieprogramma Wie is de Mol; Beleef de Saboteur, maar dan aan tafel! Beleef Bos & Best heeft originele opdrachten gemaakt, waar zowel de Saboteur als de teams plezier en uitdaging aan beleven. De Saboteur heeft één doel; alle opdrachten saboteren natuurlijk! Deze activiteit speel je binnen aan tafel. Lekker met een biertje erbij, maar net zo spannend!

De Saboteur op z'n best

Bij ons komt deze 'Wie is de Mol' activiteit echt tot leven. De opdrachten zijn puzzelachtig en soms moet je een beetje creatief zijn. Het doel is om zo veel mogelijk geld te verdienen voor in de pot en het team met de grootste pot wint het spel. Maar let op.... Houd iedereen in de gaten!

DE ECHTE WINNAAR OF TOCH STIEKEM DE SABOTEUR

In ieder team zit één Saboteur. Hij of zij heeft maar één doel: zo min mogelijk geld in de pot krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen, moet er voorzichtig te werk gegaan worden, want het mag niet opvallen! Wie weet zijn sabotage-streken het beste geheim te houden? Er zijn in dit spel geen 'gekke' opdrachten. Wij zorgen voor alle benodigdheden en waar nodig hints of tips.

Nu al zin om te saboteren?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!