actiegame the target

politie en boefje in real life!

Samengevat:

The Target is een interactieve actiegame waarbij je in teams, gewapend met telefoons, op zoek moet naar één ander team: de Gangsters. Deze zijn inbraken aan het plegen in Best, maar af en toe duiken zij op! Werk samen met de andere politieteams en reken hen in!

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Ren, zoek, verstop en overwin!

Tijdens The Target wordt de groep in 4 teams verdeeld. De totale groep kan maximaal uit 20 personen bestaan. Ben je met groep groter dan 20 personen, dan worden er meerdere afzonderlijke spellen gespeeld. Tijdens het spel zijn er drie politieteams en is er één gangsterteam. Elk team krijgt een eigen telefoon mee met daarop een plattegrond en software, zodat je gemakkelijk uit de voeten kunt. Het gangsterteam verzamelt voorwerpen die over het terrein verspreid liggen. Hiermee kunnen ze verschillende (fictieve) inbraken plegen. Voor elke inbraak die gepleegd wordt kan er geld verdiend worden, tot wel één miljoen euro. De politieteams moeten proberen het gangsterteam met elkaar in te sluiten en ze vervolgens (virtueel) neer te schieten. Dit lijkt makkelijker dan het is, het gangsterteam krijgt namelijk ook verschillende hulpmiddelen mee om de politieteams af te schudden. Een kat-en-muis-spel, maar dan in real life!

zo kan jij jouw tegenstanders verslaan

Het gangsterteam wordt er als eerste op uit gestuurd, zo krijgen ze een voorsprong op de politieteams en kunnen ze hun tactiek bepalen voor de rest van het spel. De politieteams krijgen ondertussen ‘geheime’ informatie om de gangsters op te sporen. De politieteams winnen als de gangsters gepakt zijn en (virtueel) zijn neergeschoten. Dit doen zij door samen te werken, en de gangsters in te sluiten op het Museumpark, zodat ze geen kant meer op kunnen. Wanneer het gangsterteam echter één miljoen euro heeft verdiend aan de verschillende inbraken, gaan ze er met de winst vandoor. Wanneer het gangsterteam is gepakt of wanneer zij de buit binnen hebben, is het spel afgelopen. Gedurende de speeltijd van twee uur zal het kat-en-muis-spel dan opnieuw beginnen. Wel zal steeds een ander team het gangsterteam zijn. Alles is inclusief uitgebreide speluitleg en telefoons met software.

Ben jij een geboren politie-agent?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!