Dakota Down

Herbeleef Operatie Market Garden met jouw team!

Samengevat:
Werk samen en overleef achter vijandelijke linie! In teams gaan jullie verschillende missies uitvoeren, om uiteindelijk terug te keren naar de eigen linie. De missies variëren van het aanleggen van een kampvuur tot het ruimen van een mijnenveld. Teambuilding en samenwerking staan voorop in deze herbeleving van operatie Market Garden!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW

Samenwerken is key tijdens deze activiteit!

Onder leiding van diverse ervaren instructeurs, waaronder één of meer veteranen die jullie uit eigen ervaring kunnen vertellen hoe zaken er aan toe gaan, gaan jullie beleven wat teambuilding nou eigenlijk betekent. Jullie worden in verschillende teams opgedeeld die diverse missies gaan uitvoeren. Alle missies moeten tot een goed einde worden gebracht om uiteindelijk te slagen in de opzet van Dakota Down!

Een diversiteit aan missies

De groep wordt opgedeeld in verschillende teams, die moeten gaan samenwerken. Zo moet er een kampvuur worden gemaakt (en aangehouden!), moet het gebied worden verkend aan de hand van een kompas, gekookt worden voor het hele team of een mijnenveld worden ontruimd. Een diversiteit aan missies zorgt ervoor dat de volledige groep aan het eind weer terugkeert naar de eigen linie!

Geen winnaar, wel glorie voor iedereen!

In tegenstelling tot veel andere activiteiten, kent deze activiteit eens géén winnaar. Hoewel... Als jullie alle missies tot een goed einde brengen, dan wint de hele groep! Jullie hoeven geen speciale kleding aan te trekken, maar we adviseren je wel om niet op hoge hakken of in je zondagse pak te komen. Er hoeft niet omgekleed of gedoucht te worden, maar jullie gaan wel degelijk actief aan de slag met deze missies die allemaal met elkaar in verbinding staan. Let op: personen die minder mobiel zijn, kunnen niet overal aan deelnemen. Geef bij je aanvraag altijd even door wanneer er deelnemers zijn waarop dit van toepassing is, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Red jij deze missie?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!