De Erfenis

Eindig met de leegste portemonnee en win!

Samengevat:
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk  (virtueel) geld uitgeven door de vragen, opdrachten en uitdagingen goed uit te voeren. Na twee uur spelen, kijken we wie de leegste portemonnee heeft en het spel wint. Gegarandeerd spelplezier!

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Kies of je de prijzen exclusief of inclusief BTW wilt zien:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 21.10p.p.
    25.53p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief gebruik van telefoons, software, plattegronden, spelbegeleiding, begin- en eindpresentatie, prijs voor de winnaars

Het groepsuitje waar je geld mag uitgeven!

Voordat we beginnen met het spel starten we met een instructievideo. Het nieuwsbericht is treurig; Hendrikus van Barneveld is overleden. De Erfenis moet verdeeld worden, en wordt toebedeeld aan het team dat het best geld uit kan geven. Het geld vliegt uit de portemonnee door vragen te beantwoorden, foto-opdrachten uit te voeren en het uitdagen van andere teams. De belangrijkste spelregel: om de Erfenis te winnen, moet je zo min mogelijk geld overhouden!

De Erfenis is niet zo maar een spel

De Erfenis is een spel dat eigenlijk altijd goed wordt ontvangen. Je kunt hiermee immers interessante vragen beantwoorden, te gekke foto's maken van je teamleden, casino-spellen spelen tegen andere teams, en valstrikken zetten om je tegenstanders te dwarsbomen. De mogelijkheden om geld te verliezen zijn eindeloos, want elke goed uitgevoerde actie kost je geld, en laat dat nou net de bedoeling zijn! De kans om te winnen wordt bepaald door jouw fanatisme, maar spelplezier staat voorop. Deze activiteit is zo gemaakt dat alles vanzelf gaat: met een plattegrond wandel je van punt naar punt, en de software op onze telefoon toont automatisch de vraag of opdracht die bij elk punt hoort. Gedurende twee uur gaan jullie geld uitgeven, maar let op: de tijd vliegt echt voorbij!

rond dit uitje af met heerlijk buffet!

Na al die strijd, krijg je vast trek. Bij Beleef Bos & Best regel je ook een smakelijk buffet voor alle deelnemers. Er is keuze uit diverse buffetten van 't Boshuys. Vraag een offerte aan, en maak je keuze uit één van onze verse buffetten!

Klaar om geld als water uit te geven?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Al onze activiteiten kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Of je nu de activiteit inhoudelijk wilt aanpassen, deze bij jullie op kantoor wilt doen (WKR vriendelijk!) of de tijdsduur wilt aanpassen; het kan bijna altijd. Leg je ideeën voor en wij gaan de mogelijkheden bekijken. Wat je vraag of idee ook is, we doen ons best het voor elkaar te krijgen.