De Erfenis

Eindig met de leegste portemonnee en win!

Samengevat:
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk  (virtueel) geld uitgeven door de vragen, opdrachten en uitdagingen goed uit te voeren. Welk team na twee spelen, het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar en krijgt de erfenis! 

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 21.10p.p.
    25.53p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief gebruik van telefoons, software, plattegronden, spelbegeleiding, begin- en eindpresentatie, prijs voor de winnaars

Spenderen, spenderen, spenderen

Voordat we beginnen met het spel, starten we met een introductievideo met hierin een nieuwsbericht. Het nieuwsbericht is treurig; Hendrikus van Barneveld is overleden en de erfenis moet verdeeld worden. De erfenis wordt gegeven aan het team dat het meeste geld uitgeeft in 2 uur tijd. Het geld vliegt uit de portemonnee door vragen goed te beantwoorden, foto-opdrachten uit te voeren en door het uitdagen van andere teams. Het belangrijkste: houd zo min mogelijk geld over in je portemonnee om de erfenis te winnen!

Wie spendeert het meeste geld?

De Erfenis is een spel dat eigenlijk altijd goed wordt ontvangen. Met het spel kun je leuke vragen beantwoorden, gokken in het casino, andere teams in de val laten lopen en toffe foto’s maken van je teamleden. Er zijn heel veel mogelijkheden om het geld in je portemonnee te verminderen, elk actie die je goed uitvoert kost je namelijk geld, wat precies de bedoeling is! Hoe fanatieker je bent, hoe groter de kans is om te winnen, maar plezier hebben staat boven alles. Tijdens het Familiespel de Erfenis krijg je een plattegrond mee waarmee je van locatie naar locatie kan gaan. Op de telefoon die je mee hebt, krijg je per locatie een vraag of opdracht die daar bij hoort. Welk team geeft het meeste geld uit in twee uur tijd? Let op: de tijd is sneller voorbij dan je denkt!

Heerlijk afsluiten met een buffet?

Trek gekregen van al dat geld uitgeven? Bij Beleef Bos & Best regel je ook een smakelijk buffet voor alle deelnemers. Er is keuze uit diverse buffetten van 't Boshuys. Vraag een offerte aan, en maak je keuze uit één van onze verse buffetten!

Klaar om geld als water uit te geven?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!