Codecrackers

Kraak de Kluis vs Escape Game!

Samengevat:
Schuilt er een echte detective in jou? Dan is deze actiegame helemaal geschikt! Goed nadenken, samenwerken en dingen uitzoeken staan centraal in dit spel. Het is een mix tussen een escape room en kraak de kluis. Welk team weet als eerst de hints te ontcijferen, daarmee de eindlocatie te vinden en dan de kluis te kraken? Een spannend en uitdagend spel, en vooral erg leuk om samen te doen! 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 21.10p.p.
    25.53p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief gebruik van telefoons, software, plattegronden, spelbegeleiding, begin- en eindpresentatie, prijs voor de winnaars

* Let op: de tijdsduur hangt af van de snelheid van de groepen. De aangegeven 3 uur is de MAXIMALE tijdsduur.

Kraak de kluis

Het spel wordt gewonnen door het team dat als eerste de code weet te kraken. Dit krijg je voor elkaar door het oplossen van een cryptische omschrijving. Deze omschrijving krijg je pas van de spelleiding als je de eindlocatie hebt gevonden. De eindlocatie vind je door het oplossen van diverse puzzels over het terrein heen... Oftewel: verzamel hints, vind de eindlocatie, ontvang de omschrijving en open het slot!

Hints, hints en nog meer hints

Tijdens het spel krijg je van ons een telefoon mee. Hierop verschijnen hints in allerlei vormen: tekst, foto’s, audio. Sommige hints zal je meteen snappen, sommige moet je ontcijferen door het oplossen van puzzels of cryptische omschrijvingen. Ook krijg je tijdelijke hints te zien, of hints die alleen voor het team zichtbaar zijn dat als eerste op de locatie van de hint aankomt. Treuzel dus niet!

Zit andere teams dwars

Er zijn verschillende markten in het spel te vinden. Deze markten zijn aangegeven op de plattegrond en kunnen erg belangrijk zijn. Op de markten kun je items vinden waarmee je andere teams dwars kunt zitten. Je kunt hints stelen van het andere team, nephints versturen naar het andere team of jezelf beschermen tegen teams die je proberen te dwarsbomen. Heb je voldoende hints verzameld zodat je de eindlocatie weet te vinden? Haast je dan snel naar deze locatie voor het laatste deel van de code! Wanneer je dit laatste deel van de code hebt bemachtigd, ga je zo snel mogelijk terug naar het beginpunt, waar de kluis gekraakt kan worden!

Is jouw interne detective wakker?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!