Jacht naar de Macht

Spannende zoektocht naar een undercover!

Samengevat:
Altijd eens op een maffiabaas willen jagen? Dat kan bij Jacht naar de Macht! Een zinderende actiegame, waarbij je naar een fysiek persoon op jacht gaat, namelijk: De Don! Deze persoon loopt ergens undercover rond in het museumpark. Jullie hebben als team het doel om zo snel mogelijk De Don te vinden, dit doen jullie door verschillende vragen goed te beantwoorden. Met deze goed beantwoorde vragen verdienen jullie hints over het uiterlijk en de locatie van De Don. Wees slim en snel, vind De Don en win het spel!

 

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 21.10p.p.
    25.53p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief gebruik van telefoons, software, plattegronden, spelbegeleiding, begin- en eindpresentatie, prijs voor de winnaars

WAT HOUDT JACHT NAAR DE MACHT IN

In teams van ongeveer zes personen gaan jullie als ware gangsters op pad, op en rondom het terrein in Best. Elk team krijgt een telefoon met het spel Jacht naar de Macht en een plattegrond waar alle locaties op staan. Via de telefoon en de plattegrond verplaats je je naar de locaties, waar telkens een virtueel persoon te vinden is. Deze personen zijn om te kopen voor hints over de Don, maar dat is natuurlijk niet gratis! Welk team wordt bekroond tot gangsterteam en wint het spel?

HOE WORDT JOU TEAM DE BESTE MAFFIABENDE?

Bij elk virtueel persoon krijg je een vraag gesteld. Weten jullie de vraag juist te beantwoorden? Dan kun je deze persoon omkopen. Dit levert geld op én een hint over het uiterlijk of de locatie van De Don. Dit kan iedereen zijn! Dus een wandelaar, een medewerker van 't Boshuys of de klusjesman... Op basis van de verzamelde hints vind je De Don. Heeft jouw team het meeste geld verdiend en ook de mysterieuze Don gevonden? Dan hebben jullie gewonnen!

BENIEUWD OF JE DE DON NIET VEEL VAKER BENT TEGENGEKOMEN?

Eenmaal terug bij ons krijgen jullie een visuele samenvatting van het spelverloop. De leukste momenten komen voorbij. Het team dat De Don vindt én het grootste kapitaal heeft verzameld, wint het spel. Dit spel is inclusief uitgebreide speluitleg met video, attributen, gebruik van telefoons met software en een eindpresentatie.

THE GODFATHER AL TE VAAK GEZIEN?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!