GPS Game Op Maat

een teamuitje naar jouw wensen!

Samengevat:
Voor de bedrijven die precies weten wat ze willen, hebben wij een GPS Game die helemaal op maat te maken is. Deze activiteit is toe te passen voor allerlei doeleinden. Maatwerk gebaseerd op jouw wensen! Een eigen GPS Game voor jouw bedrijf; da's toch gaaf?

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

Prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 24.10p.p.
    29.16p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief op maat gemaakte software, gebruik van telefoons, spelbegeleiding, begin- en eindpresentatie, prijs voor de winnaars

Laat je eigen activiteit maken!

We starten helemaal blanco. Op basis van jullie wensen vullen we de activiteit in met allerlei vragen en opdrachten. Jullie mogen zelf ideeën aandragen, maar je mag het ook helemaal aan ons overlaten. Wil je een eigen bedrijfslogo in de game verwerkt hebben? Of zelf bedachte vragen, opdrachten en gepersonaliseerde prijzen? Het is allemaal mogelijk!

Teambuilding op maat

Is het weer tijd voor een bedrijfsuitje en heb je wel ideeën, maar geen activiteit die aansluit op je wensen? Dan is een GPS Game op maat de perfecte optie. Binnen de mogelijkheden van de software staat verder alles nog open! Eén ding staat vast: de vragen en opdrachten worden via een telefoon aan de teams doorgegeven, op basis van locatiebepaling. Verder zijn alle vragen of opdrachten op maat te maken, en is bijna niets te gek. De prijs zoals in de prijstabel staat, is voor standaard werkzaamheden. Wil je helemaal uit je plaat gaan met zeer uitgebreide opdrachten, onder begeleiding van extra instructeurs? Of wil je dat wij jullie bedrijf doorlichten om op basis daarvan unieke opdrachten te bedenken? Dat kan allemaal! Wij maken dan een offerte op maat voor je.

Hoe gaat het in zijn werk?

De groep wordt opgedeeld in teams van +/- 6 personen. Elk team krijgt van ons een telefoon met de software, die op maat is ingevuld. Op de telefoon wordt de game via een interactieve plattegrond weergegeven. Op de plattegrond zijn punten te vinden, waar bij ieder punt een vraag of opdracht tevoorschijn komt. Door het goed beantwoorden of uitvoeren van de vragen en opdrachten worden punten verdiend. Ook kunnen andere teams uitgedaagd worden. Het team met de meeste punten wint de game!

Heb je al een game in gedachten?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!