Skip to content

The Target

Politie en boefje in het centrum met GPS!

Samenvatting:

The Target is een interactieve actiegame waarbij je in teams, gewapend met telefoons, op zoek moet naar één ander team: de Gangsters. Deze zijn inbraken aan het plegen op het terrein in Best, maar af en toe duiken zij op! Werk samen met de andere politieteams en reken hen in! Speel in verschillende rondes gedurende twee uur deze spannende game, waarbij rennen, verstoppen, en tactisch spelen onderdeel zijn van de strategie!

Onze prijzen:
25 - 40
deelnemers
22ex. btw per deelnemer
€ 26,62 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Volledige terrein
Inclusief: Telefoons, plattegrond en opdrachtkaart en overige materialen
Exclusief: standaard zaalhuur € 150
41 - 80
deelnemers
20ex. btw per deelnemer
€ 24,20 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Volledige terrein
Inclusief: Telefoons, plattegrond en opdrachtkaart en overige materialen
Exclusief: standaard zaalhuur € 150
81 of meer
deelnemers
19ex. btw per deelnemer
€ 22,99 incl. btw per deelnemer
Tijdsduur: 2,5 uur
Locatie: Volledige terrein
Inclusief: Telefoons, plattegrond en opdrachtkaart en overige materialen
Exclusief: standaard zaalhuur € 150

Ren, zoek, verstop en win!

Tijdens The Target wordt de groep in 4 teams verdeeld. De totale groep kan maximaal uit 20 personen bestaan. Ben je met groep groter dan 20 personen, dan worden er meerdere afzonderlijke spellen gespeeld. Tijdens het spel zijn er drie politieteams en is er één gangsterteam. Elk team krijgt een eigen telefoon mee met daarop een plattegrond en software, zodat je gemakkelijk uit de voeten kunt. Het gangsterteam verzamelt voorwerpen die over het terrein verspreid liggen. Hiermee kunnen ze verschillende (fictieve) inbraken plegen. Voor elke inbraak die gepleegd wordt kan er geld verdiend worden, tot wel één miljoen euro. De politieteams moeten proberen het gangsterteam met elkaar in te sluiten en ze vervolgens (virtueel) neer te schieten. Dit lijkt makkelijker dan het is, het gangsterteam krijgt namelijk ook verschillende hulpmiddelen mee om de politieteams af te schudden. Een kat-en-muis-spel, maar dan in real life!

Zo kan jij jouw tegenstanders verslaan

Het gangsterteam wordt er als eerste op uit gestuurd, zo krijgen ze een voorsprong op de politieteams en kunnen ze hun tactiek bepalen voor de rest van het spel. De politieteams krijgen ondertussen ‘geheime’ informatie om de gangsters op te sporen. De politieteams winnen als de gangsters gepakt zijn en (virtueel) zijn neergeschoten. Dit doen zij door samen te werken, en de gangsters in te sluiten op het Museumpark, zodat ze geen kant meer op kunnen. Wanneer het gangsterteam echter één miljoen euro heeft verdiend aan de verschillende inbraken, gaan ze er met de winst vandoor. Wanneer het gangsterteam is gepakt of wanneer zij de buit binnen hebben, is het spel afgelopen.

Ben jij een geboren agent? Of gangster?

Gedurende de speeltijd van twee uur zal het kat-en-muis-spel steeds opnieuw beginnen. Wel zal dan elke keer een ander team het gangsterteam zijn. Gemiddeld speel je twee tot vier keer een game. Alles is inclusief uitgebreide speluitleg en telefoons met software.

Deze activiteit boeken, of een offerte opvragen?

Ga naar onze online offerteberekening, bekijk de prijs van jouw uitje en vraag je offerte aan!

Of neem meteen contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?