Waar fietst de saboteur?

Een tandemtocht + wie is de mol! Super gaaf!

Samengevat:
Het Brabantse land is zeker de moeite waard om te verkennen. En het spelen van Wie is de Mol is leuk en spannend. Dus wij dachten: laten we deze twee combineren tot één activiteit. En dat is Waar fietst de Saboteur! Een leuke dag voor jou en je collega's.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 23.90p.p.
    28.92p.p.

  • Duur: 5 uur | Route via Best, Son en Sint Oedenrode
  • Inclusief opdrachten, tandems, begeleiding op afstand, fotoroute, telefoons of tablets en prijzen voor de winnaars

Wie saboteert de boel als de beste?!

De tandemtocht is ongeveer 30 kilometer lang. Tijdens de tandemtocht houden jullie tussenstops, aan jullie de keuze aan hoe veel pauzes er behoefte is. Tijdens de tussenstops voeren jullie de opdrachten uit die wij aan jullie meegeven. Alles bij elkaar duurt de activiteit zo'n 4,5 tot 5 uur. Een dagvullend programma dus!

Teambuilding door wantrouwen

Fietsen op een tandem was nog nooit zo leuk als bij onze Waar fietst de Saboteur. De groep wordt opgedeeld in teams. Tenzij jullie liever bij elkaar blijven, dat mag ook. In ieder team zit een Saboteur, die maar één taak heeft: de boel in de war gooien! De Saboteur doet dit zo onopvallend en subtiel mogelijk, want hij mag natuurlijk niet ontmaskerd worden!

Saboteren of op jacht naar de winst?

Tijdens de tandemtocht voeren jullie verschillende opdrachten uit, waarmee (virtueel) geld voor in de pot verdiend kan worden. Het team dat aan het eind van de activiteit het meeste geld in de pot heeft verdiend, wint het spel. Maar let op: de Saboteur zal er alles aan doen om het team te laten verliezen! Er wordt ook een beste Saboteur uitgeroepen. Deze persoon zit in het team met het minste geld én weet de stemmingsronde (die we aan het einde van de activiteit per team houden) te overleven.

Nu al zin om te saboteren?

Bereken online de prijs van jouw uitje, en vraag direct de offerte aan. Binnen een minuut in je mailbox!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!