Wie is de saboteur?

Gebaseerd op wie is de mol!

Samengevat:
In teams van 5 á 6 personen speel je Wie is de Saboteur? In ieder team zit één Saboteur die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Het spel duurt in totaal drie uur (inclusief speluitleg en prijsuitreiking). De spelleider zorgt continu voor een eerlijk spelverloop

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 150 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 19.80p.p.
    23.96p.p.

  • Duur: 3 uur | Locatie: Buitenterrein
  • Inclusief telefoons, opdrachtenboekje, overige materialen en een prijs voor de winnaars en beste Mol.

Wie saboteert de boel als de beste?!

Bekend van televisie als 'Wie is de Mol', maar dan bij ons in Best: Wie is de Saboteur? Eén persoon krijgt de taak om de boel te saboteren. Beleef Bos & Best heeft een aantal unieke opdrachten, waarmee zowel de Saboteur als de teams enorm veel plezier beleven. Het spel wordt gespeeld in de bossen van Best. Maar let op... De Saboteur gaat stiekem ook zijn (of haar) gang!

Teambuilding door wantrouwen

Wie is de Saboteur komt bij Beleef Bos & Best echt tot leven. De opdrachten zijn speels, creatief en puzzelachtig van aard. Met veel fanatisme voer je vijf verschillende opdrachten uit. Samen met je team heb je als doel om zo veel mogelijk virtueel geld te verdienen voor in de pot, maar één Saboteur per team maakt het jullie stiekem zo moeilijk mogelijk... Het team met de grootste pot is de winnaar!

Mollenwerk of op jacht naar de winst

De Saboteur heeft maar één doel: onopvallend maar efficiënt de boel ontregelen. Waarom? Dan komt er weinig geld in de pot! Als Saboteur wil je niet ontdekt worden, dus doe dit zo subtiel mogelijk. Je hoeft je niet druk te maken over 'gekke' opdrachten of contact met buitenstaanders; we houden het natuurlijk wel leuk! Daarnaast staan alle teams met de spelleider in contact, om de activiteit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nu al zin om te saboteren?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteiten op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!