WIE ZIJN WIJ?

DE GROEPSUITJES BIJ BELEEF BOS & BEST WORDEN BEGELEID DOOR ENTHOUSIASTE, LEUKE EN ERVAREN MENSEN. HIERONDER IS TE LEZEN WAT ONS BELEEF BOS & BEST MAAKT.

WE WERKEN VOL ENTHOUSIASME
WE HELPEN JE AAN HET LEUKSTE UITJE
WE STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Wij zijn Beleef Bos & Best

team-beleef-eindhoven
20180414_hutten_boshuys-1740

Wat maakt ons Beleef Bos & Best

Wij als Beleef Bos & Best hebben als doel gesteld om groepsuitjes op een andere manier te doen. Wij willen zorgen dat ze leuker, gezelliger en kwaliteit boven kwantiteit zijn. Door zorg en aandacht te geven aan de mensen die over vloer komen, willen wij zorgen dat jullie een net zo’n leuke dag hebben als dat wij hebben.

Wij zijn begonnen in Eindhoven op onze eigen locatie aan de Jan van Lieshoutstraat en hebben daarna onze activiteiten uitgebreid naar het Museumpark. Het museumpark bevindt zich in een mooie bosrijke omgeving, wat zorgt een ontspannen sfeer.

Wij willen graag anders zijn dan de rest. Ons onderscheiden. Dat wil niet zeggen dat we altijd beter zijn, maar stiekem ook weer wel. Wij doen alles zelf; van de ontwikkeling van de verschillende spellen tot aan de begeleiding. Hierdoor komen wij erachter wat de beste manier van werken is en staan wij dicht in contact met de mensen die betrokken zijn bij de groepsuitjes. Wat jullie leuk vinden, vinden wij ook leuk, komt dat niet goed uit? De combinatie van professionaliteit en flexibiliteit maakt dat elk uitje voor zowel jullie als ons bijzonder gezellig en buitengewoon geslaagd is. Diverse klanten nemen dan ook regelmatig opnieuw contact met ons op om hun uitje weer bij ons te boeken. Is dat niet één van grootste complimenten die je als bedrijf kunt krijgen?

Wat je groepsuitje ook is: een bedrijfsuitje, personeelsborrel of een losse activiteit, bij Beleef Bos & Bos ben je aan het juiste adres. Wij hebben er nu al zin in, jullie ook?

NU AL ZIN OM EEN LEUK UITJE BIJ ONS TE BELEVEN?

WIJ HEBBEN ER AL ZIN IN! BESLIS WELK UITJE JE WILT GAAN DOEN EN VRAAG EEN OFFERTE AAN! DAN ZIEN WIJ JULLIE SNEL VERSCHIJNEN BIJ BELEEF BOS & BEST. NOG VERDERE VRAGEN? GA DAN NAAR:

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!