Skip to content

Bedrijfsuitje in Brabant!

Voor het leukste bedrijfsuitje in Eindhoven en omstreken moet je bij ons zijn!

Bedrijfsuitje in Brabant: Wat zijn bij ons de mogelijkheden?

Met inmiddels jarenlange ervaring in het vak (want dat is het toch echt, een vak) weten wij dat een bedrijfsuitje op zo veel verschillende manieren beleefd wordt. Waar het ene bedrijfsuitje puur om de gezelligheid (en alcohol) gaat, is de andere bedoeld om de verschillende afdelingen beter te laten (erkennen dat ze moeten leren) samenwerken. Zeker in Brabant mag ook de gemoedelijke sfeer bij een bedrijfsuitje niet ontbreken, dus hebben wij gezorgd dat we een scala aan activiteiten voor jullie hebben die aan elk van deze eisen voldoen. De ene activiteit is puur bedoeld voor de gezelligheid (denk aan de Foute Muziek Bingo!), de ander is bedoeld om samenwerking te bevorderen (zoals de Moordzaak, met acteurs!). De meeste activiteiten omvatten van elk element wel iets. Hierbij kan je denken aan Wie is de Saboteur, of de simpele maar oh zo geweldige leuke Pubquiz.

Een bedrijfsuitje in Brabant (of: omgeving Eindhoven, zo je wilt) moet altijd sfeervol zijn, zo staan we nu eenmaal bekend. In samenwerking met Brasserie ’t Boshuys zorgen wij dan ook dat niet alleen de activiteiten van hoog niveau zijn, maar dat ook alles er omheen tot in de puntjes verzorgd is. Inclusief maatwerk natuurlijk. Want of je nu een vegetarisch of halal gerecht wilt, of een gepersonaliseerde pubquiz: Wij verzorgen het allemaal. Laat ons dus gerust weten hoe jij denkt dat jullie bedrijfsuitje het best ingericht kan worden!

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Wij zorgen dat jouw bedrijfsuitje geweldig leuk wordt!

Ons aanbod blijft zich constant vernieuwen. Dat betekent niet dat wij razendsnel een hoop nieuwe activiteiten beschikbaar maken, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Het betekent wel dat wij, op basis van jullie en onze ervaringen, goed kijken naar wat er gevraagd wordt en dan met nieuwe ideeën komen. Maar dat hoeft niet alleen uit onze koker te komen! Heb jij een briljant leuk idee wat je uitvoerbaar lijkt? Aarzel dan niet om het in je aanvraag aan te geven! Als wij ook denken dat het een geweldig idee is, dan kunnen wij het voor je realiseren! Jouw idee kan zo maar onze nieuwe activiteit worden, en dat is voor iedereen leuk!

Dus, wat je idee ook is, wat je ook van jullie bedrijfsuitje wenst: Van ons mag je verwachten dat we met je meedenken en dat we gaan proberen het te realiseren. Omdat onze activiteiten zich door de jaren heen steeds meer hebben ontwikkeld in de richting van de wensen van onze klanten, zullen we je bijna altijd een aanbod kunnen doen waar je vrolijk van wordt. En dat is nou net de bedoeling van een bedrijfsuitje in Brabant. Of waar dan ook! Check snel onze activiteiten om te bepalen wat jullie dit jaar gaan doen! Tot snel?!

Neem contact met ons op: