Grote Televisie Spelshow

Legendarische spellen in één activiteit!

Samengevat:
Tijdens deze activiteit komen legendarische en nostalgische televisiespellen voorbij. Denk hierbij aan Waku Waku, Minute to Win It, Wie Ben Ik?, Boggle en Rad van Fortuin. Ook als deze programma's vóór jouw tijd zijn, is deze activiteit hilarisch om als teamuitje te spelen! Uitdaging en veel plezier staan centraal.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,3!
Bekijk onze reviews op Google of Facebook!

prijzen exclusief of inclusief BTW:

Prijzen exclusief BTW
Prijzen inclusief BTW
  • 51 - 100 deelnemersGrotere groep? Neem even contact op!

  • 18.10p.p.
    21.90p.p.

  • Duur: 2,5 uur | Locatie: Buitenhuys, Boszicht of Dakotahal
  • Inclusief visuele presentatie, quizmaster, alle materialen en een prijs voor de winnaars

De leukste spellen in één spel

Ken jij alle spelprogramma's nog? Nostalgie komt naar boven bij de Grote Televisie Spelshow, maar ook als je de programma's niet kent, kan jij punten scoren voor jouw team! Onze quizmaster zorgt voor een heldere uitleg en een goed spelverloop. Strijdlustigheid, humor en gezelligheid staan centraal tijdens jullie groepsuitje.

Echte teambuilding

In teams strijden jullie voor de winst. Er komen vijf spellen aan bod: Boggle, Rad van Fortuin, Minute to Win It, Wie Ben Ik? en Waku Waku! Wie kan het beste raden wie hij of zij is? Of wie draait er het beste aan het rad? Iedereen kan deze spellen spelen, ook als je (nog) niet weet wat de bedoeling is! Welk team scoort de meeste punten en gaat er vandoor met de winst?

Jouw favoriete spel in de activiteit

Ben je super enthousiast over de spellen die hierboven genoemd zijn, maar mis je toch net jouw favoriete televiespel? Laat het ons gerust weten. Regelmatig bedenken wij nieuwe rondes en nieuwe spellen, dus we kunnen altijd kijken of het mogelijk is om jouw activiteit toe te voegen. Het is jouw feestje en daar zorgen wij graag voor!

Ben jij er klaar voor?

Enthousiast? Online kun je de prijs berekenen voor jouw uitje! Je kunt daarbij direct een offerte aanvragen, die binnen een minuut in je mailbox zal verschijnen!

Vraag meer informatie op:

Activiteit op maat

Al onze activiteiten, zowel de binnen- als buitenactiviteiten kunnen op maat gemaakt worden. Wat wil je aanpassen? De locatie, tijdsduur of inhoudelijk? Bijna alles is mogelijk! Geef door wat je wensen zijn en wij zullen kijken wat de mogelijkheden zijn. We doen ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!