Skip to content

Onze buitenactiviteiten

Bekijk hieronder rustig onze activiteiten. Ga met je muis over de activiteit die je leuk lijkt, en je krijgt meteen meer info. Klik op de button om naar de betreffende pagina te gaan. Veel plezier met rondneuzen!

In teams van 5 á 6 personen speel je Beleef de Mol! In ieder team zit één Mol die twee uur lang opdrachten dwarsboomt! De opdrachten zitten boordevol uitdaging en creativiteit, en nodigen uit tot fanatisme. Voer zo veel mogelijk opdrachten goed uit en win!
In teams van ongeveer zes personen speel je via een telefoon vragen, foto-opdrachten en uitdagingen tegen andere teams. Het doel? Heel simpel: zo veel mogelijk (virtueel) geld uitgeven door deze goed uit te voeren. Het team dat na twee uur spelen het minste geld in zijn virtuele portemonnee over heeft, is de winnaar!
Voor de bedrijven die precies weten wat ze willen, hebben wij een GPS Game die helemaal op maat te maken is. Deze activiteit is toe te passen voor allerlei doeleinden. Maatwerk gebaseerd op jouw wensen! Een eigen GPS Game voor jouw bedrijf; da's toch gaaf?
Werk samen en overleef achter vijandelijke linie! In teams gaan jullie verschillende missies uitvoeren, om uiteindelijk terug te keren naar de eigen linie. De missies variëren van het aanleggen van een kampvuur tot het ruimen van een mijnenveld. Teambuilding en samenwerking staan voorop in deze herbeleving van operatie Market Garden!
Schuilt er een echte detective in jou? Dan is deze actiegame helemaal geschikt! Goed nadenken, samenwerken en dingen uitzoeken staan centraal in dit spel. Het is een mix tussen een escape room en kraak de kluis. Welk team weet als eerst de hints te ontcijferen, daarmee de eindlocatie te vinden en dan de kluis te kraken? Een spannend en uitdagend spel! 
Het Brabantse land is zeker de moeite waard om te verkennen, en fietsen op een tandem is sowieso te gek! Wie is de Mol is daarnaast een unieke en spannende activiteit. Dus wij dachten: laten we deze twee combineren tot één gave activiteit: Waar fietst de Mol! Een leuke dag voor jou en je collega's.
The Target is een interactieve actiegame waarbij je in teams, gewapend met telefoons, op zoek moet naar één ander team: de Gangsters. Deze zijn inbraken aan het plegen in Best, maar af en toe duiken zij op! Werk samen met de andere politieteams en reken hen in!
Een spannende actiegame, waarbij je in teams naar de Don op zoek gaan. Hij of zij loopt ergens undercover rond... Jullie hebben als team het doel om zo snel mogelijk De Don te vinden, door verschillende vragen goed te beantwoorden. Hiermee verdienen jullie hints over het uiterlijk en de locatie van De Don. Vind 'm snel!
In samenwerking met een toneelgroep bieden wij nu een volledig ander soort activiteit dan je ooit hebt gedaan! Guido Berkers is vermoord! Onderzoek het bewijsmateriaal en spreek met alle betrokkenen, om zo tot een waterdichte verklaring te komen wie de moordenaar moet zijn...  Jullie worden in teams opgedeeld, en het team dat als eerste kan aangeven wie het gedaan heeft én waarom, wint!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?