Skip to content

Over ons

Wil je weten in welke ruimte jouw uitje kan gaan plaatsvinden? Of wie er voor de groep kan staan? Wat we eigenlijk precies doen? Bekijk het hier.

De locaties

Onze activiteiten en uitjes vinden plaats op het Museumpark. Dit is het volledige terrein rondom brasserie ’t Boshuys. Voor de buitenactiviteiten maken we gebruiken van het hele gebied rondom ’t Boshuys, en voor onze binnenactiviteiten maken we (in principe) gebruik van één van drie onderstaande ruimtes. Voor grote groepen kunnen wij ook volledige tenten opbouwen, of ander maatwerk leveren. Zoals voor de activiteiten geldt, geldt ook voor de locatie: Heb je een idee? Vraag ernaar en wij gaan proberen het te realiseren!

Zaal: Buitenhuys

salsa workshop brabant

Zaal: Boszicht

Zaal: Dakotahal

Liever hartje Eindhoven? Café Beleef Eindhoven!

Wie wij zijn

Wij zijn Beleef Bos & Best. Wij vinden onze oorsprong in Eindhoven, waar wij als Beleef Eindhoven sinds 2012 al vele groepen hebben mogen ontvangen en vermaken. Omdat wij naast ons stadse aanbod ook meer wilde gaan doen in een natuurlijke omgeving, was de stap naar Best voor de hand liggend. Hier zullen wij, naast ons bestaande aanbod, steeds meer activiteiten gaan aanbieden die zich perfect lenen voor deze bosrijke omgeving.

Wij hopen dat jullie onze activiteiten hier in Best net zo te gek gaan vinden als onze activiteiten in Eindhoven! Hopelijk tot snel!

Het team van Beleef.

Wat wij doen

Wij verzorgen volledige uitjes. Dat betekent dat we niet alleen zorgen voor de leukste activiteiten, maar ook voor een hapje, een drankje of een volledig diner. Je kunt via onze website je uitje dus van A tot Z regelen.

Natuurlijk staan wij niet zelf in de keuken of achter de bar; Hutten Catering verzorgt ons volledige culinaire aanbod via brasserie ’t Boshuys. Dat is handig, want dat betekent dat we aan bijna al je wensen kunnen voldoen. Lunches, buffetten of barbecues, het kan allemaal, met of zonder speciale wensen. 

Onze activiteiten zijn voor een deel komen overwaaien uit Eindhoven, maar er komen ook steeds meer unieke (buiten)activiteiten bij die speciaal voor Beleef Bos & Best zijn gemaakt. Welke activiteit je ook kiest, je mag er altijd vanuit gaan dat jouw bedrijfsuitje of groepsuitje perfect door ons wordt verzorgd. Maatwerk is (tot op zekere hoogte natuurlijk) standaard, en elke aanvullende wens is bespreekbaar. Laat je overtuigen en boek snel een uitje!

Heb je een vraag...

...over de prijs?

...over iets anders?

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?