Skip to content

Personeelsuitje in Brabant!

Een personeelsuitje met alles erop en eraan: Je regelt het zó!

Personeelsuitje in Best: het gezelligste uitje van Brabant

Ben jij aan de beurt om jullie personeelsuitje te organiseren en op zoek naar een mooie locatie in Brabant? Dan ben je bij Beleef Bos & Best aan het juiste adres! In een mooie, bosrijke omgeving is er boordevol keus wat betreft de activiteit! Neem vooral eens een kijkje bij onze activiteiten, maar vergeet ook zeker de hapjes en drankjes niet! Kijk hiervoor op de pagina “Eten & Drinken”. Meer informatie nodig, of vind je het fijn als wij met jullie mee denken? Neem dan contact met ons op!

Tijdens jullie personeelsuitje, maar ook tijdens de voorbereiding hiervan zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij willen dat iedereen optimaal kan genieten van jullie personeelsuitje. Zo hebben jullie contact met één vast contactpersoon, reageren wij snel bij vragen of opmerkingen en proberen wij zo veel mogelijk rekening te houden met jullie wensen. Denk hierbij aan het op maat maken van de activiteiten, maar ook door rekening te houden met dieetwensen zodat ook de collega die een vegetarisch of halal gerecht wil mee kan genieten van het lekkere eten.

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Kwaliteit staat voorop, aan iedereen wordt gedacht

Bovendien blijven wij onze activiteiten steeds weer vernieuwen en verbeteren. Door onze jarenlange ervaring worden onze activiteiten daardoor elke keer nóg beter dan ze al waren. We houden daarbij rekening met de diversiteit van groepen. Waar de ene collega fanatiek mee wil doen aan een spelletje, komt de andere collega vooral voor de borrel achteraf. Ook stapt de ene collega wat makkelijker uit zijn/haar comfort zone voor een originele of foto-opdracht en blijft de andere collega wat meer op de achtergrond. In onze activiteiten houden we daarom rekening met die verschillende wensen. We willen namelijk dat iedereen enthousiast terug kijkt op jullie personeelsuitje! Had je zelf al een idee, maar zie je het niet tussen onze activiteiten staan? Neem dan vooral contact met ons op om dit te bespreken. Wij kunnen de activiteit volledig op maat voor jullie ontwikkelen!

Neem contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?