Personeelsuitje in de bossen van Best?

Een personeelsuitje in de bossen van Best organiseren? Wij van Beleef Best zorgen ervoor dat je een onvergetelijk uitje zal hebben. We hebben verschillende spannende buitenactiviteiten, zoals Expeditie Robinson en Wie is de Saboteur (afgeleid van Wie is de Mol). Daarnaast hebben we ook verschillende binnenactiviteiten, zoals Ranking the Stars en Ik Hou van Holland. Door onze ervaring kunnen we een programma samenstellen wat aansluit op de interesses van jou personeel. Meestal wordt de dag afgesloten met een heerlijk buffet of een gezellige borrel. Wil je liever alleen een activiteit doen? Dat is geen probleem, dat is ook een mogelijkheid. Bij Beleef Best regelen wij een personeelsuitje van het begin tot het einde. Enthousiast geworden? Bekijk al onze activiteiten op de activiteiten pagina.

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

Wij zullen altijd met je mee denken

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Eigen gemaakte activiteiten

Privacy

Je eigen gereserveerde ruimte(s)

Populaire buitenactiviteiten In Best:

Wie is de Saboteur?

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 19,80 p.p.
Duur: 3 uur

Dakota Down De Missies

Vanaf: 30 personen
Vanaf: € 21,00 p.p.
Duur: 3 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 3 uur

Citygame the Target

Vanaf: 16 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Best:

Spannende Pubquiz

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 14,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Te gekke Ranking the Stars

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 16,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Geitenwollen- sokken Bingo

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Geen personeelsuitje is het zelfde

Met welke reden willen jullie een personeelsuitje organiseren in de bossen van Best? Wat willen jullie als team bereiken met het uitje? Door middel van deze informatie kunnen wij de activiteit en het uitje perfect hier op aan laten sluiten. Geen een personeelsuitje is namelijk het zelf, want elk bedrijf is anders. Bij een uitje kijken we altijd goed naar de samenstelling van groep en houden we rekening met zowel de leeftijd als de afdeling van het bedrijf. Want bij een personeelsuitje is het belangrijk om zowel elkaar te verbinden als een gezellige dag te hebben.

Eet- en drinkmogelijkheden

Een personeelsuitje zonder eten of drinken is natuurlijk niet compleet. We hebben verschillende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Wil je beginnen met een smakelijk ontvangst? Koffie met gebak? Of liever een feestelijk glaasje prosecco? Dat is allemaal mogelijk!

Of wil je liever het personeelsuitje afsluiten met een heerlijk buffet of een gezellige borrel? Bij Beleef Best hebben we verschillende mogelijkheden. Al onze verschillende buffetten worden bereid volgens de hoge standaard van Hutten Catering. Hierbij moet gedacht worden aan een streekbuffet en een luxe BBQ. Naast het eten zijn er ook verschillende mogelijkheden voor de drank. Je kan alle drankjes per persoon afkopen, maar je kan ook een totaal aantal consumpties afkopen. Alle drankjes die je wilt zijn mogelijk! Heb je speciale wensen, allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten, wij zorgen dat dat het geregeld wordt! Neem snel een kijkje naar wat allemaal mogelijk is en vraag gelijk online een offerte aan!

Genoeg opties, genoeg keuze voor jullie personeelsuitje

Alleen een losse activiteit of een compleet verzorgde dag? Wij maken van elk personeelsuitje een geslaagde dag. Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, wij verzorgen van A tot Z de dag. Door onze kennis en ervaring zorgen wij voor een personeelsuitje waar lang over nagepraat wordt. Bekijk voor andere meningen onze Facebookpagina , en zie wat andere mensen van hun personeelsuitje vonden.

Ik Hou van Holland spelen, met de gehele afdeling? Wij hebben er al zin in!

Teamuitje-Eindhoven

Uitje voor het personeel op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!