Skip to content

Teambuilding in Brabant!

Teambuilding in Brabant mag best gezellig zijn!

Teambuilding in Brabant: van serieuze teambuilding tot gezellige teamdag

Is het voor jullie de hoogste tijd voor teambuilding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hoe jullie de dag eruit gaan zien is geheel aan jullie; we hebben allerlei verschillende mogelijkheden. Het kan zijn dat jullie op zoek zijn naar een gezellige teamdag, maar ook dat jullie een wat serieuzere teambuilding voor ogen hebben. Uiteraard behoort ook alles daar tussenin tot de mogelijkheden. Uiteraard vergeten wij de innerlijke mens ook niet. Hapjes en drankjes na afloop, of de teambuilding combineren met een lunch of diner, het kan allemaal. Kijk op de pagina ‘Eten & Drinken voor de meer informatie hierover.

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Teambuilding op maat, passend bij jullie wensen

Op zoek naar een teambuilding die vooral gezellig moet zijn? Dan is een van onze binnenactiviteiten of buitenactiviteiten wellicht geschikt. Neem vooral eens een kijkje bij onze activiteiten. Uiteraard kunnen wij binnen deze activiteiten ook maatwerk bieden. Willen jullie elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan is Beleef de Mol wellicht wat voor jullie. Er is dan één collega per team niet te vertrouwen en dat zorgt gegarandeerd voor spannende, maar ook hilarische situaties. Tijdens het spel komen jullie erachter wie de beste pokerface heeft en wie er gelijk door de mand valt.

 Op zoek naar een wat serieuzere teambuilding? Ook daarin bieden wij allerlei mogelijkheden. Dit kan zeker gunstig zijn ten opzichte van de WKR. Als de teambuilding een (werk)inhoudelijk element bevat, dan valt dit buiten de WKR. Dat is een mooie bijkomstigheid toch? De inhoud van de teambuilding wordt afgestemd op jullie wensen en doelen. Wij hebben gecertificeerde mensen in dienst om het meeste uit jullie teambuilding te halen. We gaan vrijblijvend met jullie in gesprek om jullie doelen in kaart te brengen. Vanuit daar wordt de teambuilding volledig op maat voor jullie ontwikkeld. Interesse? Neem contact met ons op om een gesprek in te plannen!

Neem contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?