Een gezellige en leuke TEAMBUILDING!

Ga jij een uitje organiseren voor de teambuilding van jou team? Dan ben je vast opzoek naar iets actief om samen met jou groep te doen. Bij Beleef Best zijn we gespecialiseerd in het organiseren van actieve groepsactiviteiten. We hebben diverse binnen- en buitenactiviteiten die goed kunnen bijdrage aan de teambuilding. Binnenactiviteiten zoals Ik Hou van Holland en een Funquiz. En buitenactiviteiten zoals Expeditie Robinson en Wie is de Saboteur. Door onze ervaring zorgen wij voor een geslaagde teambuilding. Alle activiteiten kunnen gecombineerd worden met een heerlijk buffet of een gezellige borrel. Wij zorgen dat jou teambuilding tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je nergens zorgen om hoeft te maken!

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

Wij zullen altijd met je meedenken

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Eigen gemaakte activiteiten

Privacy

Je eigen gereserveerde ruimte(s)

Populaire buitenactiviteiten In Best:

Wie is de Saboteur?

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 19,80 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar de Macht

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Stadsspel de Erfenis

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 3 uur

Dakota Down de Missies

Vanaf: 30 personen
Vanaf: € 21,00 p.p.
Duur: 3 uur

Populaire binnenactiviteiten in Best:

Spannende Pubquiz

Vanaf: 10 personen
Vanaf: € 13,20 p.p.
Duur: 2,5 uur

Te Gekke Ranking the Stars

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 16,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Geitenwollen- sokken Bingo

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Een hapje te eten en een lekker drankje

Zouden jullie de teambuildings-dag willen afsluiten met een heerlijk buffet of een gezellige borrel? Bij Beleef Best hebben we verschillende voor het eten en drinken. Al onze buffetten worden bereid volgens de hoge standaard van Hutten Catering. Er zijn verschillende mogelijkheden, van een streekbuffet tot aan een BBQ. Voor de drank zijn er ook verschillende opties, zo kan er drank per uur per persoon worden afgekocht, maar ook op afkoop per consumpties of op nacalculatie. Zou je graag iets extra’s willen of zijn er allergieën of (di)eetwensen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat het geregeld wordt!

Wil je graag voor dat de activiteit begint iets drinken? Bijvoorbeeld koffie met gebak of een feestelijke prosecco? Bij onze online offerte aanvraag kan je dat allemaal aangeven.

Teambuilding in Best: tot in de puntjes geregeld

Of je nu graag alleen een activiteit wilt doen of een totaal verzorgde dag. Wij zorgen dat elk teambuilding- uitje geslaagd wordt! Door onze kennis en ervaring passen wij ons voorledig aan op de soort groep. Door de vele opties die wij hebben, kunnen wij de dag volledig naar jullie wensen maken. Zo zorgen wij samen met jullie voor een onvergetelijke teambuildings-dag. Kijk op onze Facebookpagina voor de recensies van andere groepen die bij ons een geslaagd uitje hebben gehad. Zijn jullie ook al net zo enthousiast als zij?

Ik Hou van Holland spelen, met de gehele afdeling? Wij hebben er al zin in!

Teamuitje-Eindhoven

Teambuilding op maat? Vraag naar de mogelijkheden.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!