een teamuitje in de bossen van Best

Voor jou team een geslaagd teamuitje organiseren? Bij Beleef- Best zorgen wij voor een verassend en geslaagd uitje. Met meer dan 20 verschillende binnen- en buitenactiviteiten kan er voor elke team een geschikt uitje worden georganiseerd. Buiten een spannende Expeditie Robinson of een Dakota Down? Of liever binnen een gezellige Pubquiz of een Ik Hou van Holland spelen? Wij willen voor jou team een onvergetelijk teamuitje maken!

Meer dan alleen een activiteit? Dan zit je bij ons op het goede adres. Naast de activiteiten zijn er verschillende mogelijkheden voor een hapje en drankje. Ons doel is om te zorgen dat jullie een gezellige dag en een top uitje hebben gehad. Bekijk snel al onze activiteiten en vraag online een offerte aan.

Professioneel

Ervaren, volwassen en betrokken team

Flexibel

Wij zullen altijd met je meedenken

Alles in één

Activiteiten, eten en drinken

Origineel

Eigen gemaakte activiteiten

Privacy

Je eigen gereserveerde ruimte(s)

Populaire buitenactiviteiten In Best:

Wie is de Saboteur?

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 19,80 p.p.
Duur: 3 uur

Jacht naar de Macht

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 3 uur

Familiespel de Erfenis

Vanaf: 30 personen
Vanaf: € 21,00 p.p.
Duur: 3 uur

Actiegame the Target

Vanaf: 16 personen
Vanaf: € 21,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

Populaire binnenactiviteiten in Best:

Spannende Pubquiz

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 14,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Te Gekke Ranking the Stars

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 16,00 p.p.
Duur: 2,5 uur

Ik Hou van Holland

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

TELEVISIE SPELSHOW

Vanaf: 20 personen
Vanaf: € 18,10 p.p.
Duur: 2,5 uur

TEAMUITJE BEST: HEERLIJK NAPRATEN ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Een teamuitje maakt het niet compleet zonder wat te eten of te drinken. Wij hebben daarom verschillende mogelijkheden voor een hapje of een drankje. Start de dag bijvoorbeeld met een lekker kopje koffie met gebak of een feestelijk glaasje prosecco.

Wil je graag het teamuitje afsluiten met een heerlijke hapje eten of een gezellige borrel? Bij Beleef Best is het allemaal mogelijk. Onze heerlijke buffetten van Hutten Catering vallen altijd in de smaak. Zijn er allergieën of (di)eetwensen? Geef dit dan bij ons aan en wij zullen daar rekening mee houden. Voor de drankjes kan er per uur per persoon worden afgekocht, maar je kan ook een aantal consumpties afkopen of alles op nacalculatie. Zijn er speciale wensen op het gebied van drinken? Geef ook dit bij ons aan, want alles is mogelijk en niets is ons te gek (bijna niets dan)!

Teamuitje om niet te vergeten

Voor een teamuitje zijn er bij Beleef Best ontelbaar veel mogelijkheden. Willen jullie een losse activiteit of een geheel verzorgde dag? Door onze kennis en ervaring kunnen wij jullie een goed en passend advies geven voor het soort uitje. Wij zullen samen met jou team voor een onvergetelijk uitje zorgen!

Voor onze recensies kan je kijken op onze Facebookpagina, daar kan je zien dat niet alleen wij maar ook onze klanten een geslaagd teamuitje hebben gehad!

Ik Hou van Holland spelen, met de gehele afdeling? Wij hebben er al zin in!

Teamuitje-Eindhoven

TEAMUITJE OP MAAT? VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN.

In overleg kunnen we altijd kijken of we een uitje kunnen samenstellen dat perfect past bij jullie groep. Laat ons gerust weten wat je in gedachten hebt.

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!