Skip to content

Teamuitje in Brabant!

Jouw teamuitje in Brabant was nog nooit zo leuk!

Op zoek naar een teamuitje vol Brabantse gezelligheid?

Op zoek naar een teamuitje vol gezelligheid, ontspanning, teambuilding, hilarische momenten of een uitje geschikt voor een team vol fanatiekelingen? Waar jullie ook naar op zoek zijn, wij hebben een teamuitje dat bij jullie past! Ga bijvoorbeeld op zoek naar de collega die niet te vertrouwen is in Beleef de Mol? Geef zo veel mogelijk geld uit in onze GPS Game De Erfenis? Of ga op zoek naar de moordenaar in De Moordzaak, een spel waarbij jullie onze acteurs eens flink aan de tand moeten voelen. Kijk gerust eens op de pagina buitenactiviteiten voor meer inspiratie.

Kiezen jullie voor jullie teamuitje liever een binnenactiviteit? Speel dan onder het genot van een lekker biertje of wijntje onze Pubquiz. Leer elkaar beter kennen en haal lachwekkende anekdotes naar boven bij Ranking The Stars. Of zing mee met de heerlijkste hitjes tijdens de Foute Muziek Bingo. Van quiz, tot salsaworkshop tot proeverij, bekijk de pagina binnenactiviteiten voor een volledig overzicht.

Moeite met kiezen tussen al die activiteiten? Dat kunnen wij ons voorstellen, maar we helpen je heel graag! Neem contact met ons op door even te bellen of een mailtje te sturen en wij denken graag met jullie mee! Door onze jarenlange ervaring weten we altijd een activiteit te kiezen die goed past bij jullie team.

Een greep uit onze buitenactiviteiten:

En een paar van onze binnenactiviteiten:

teamuitje-brabant

Een volledig verzorgd teamuitje midden in Brabant

Uiteraard is dit alles te combineren met lekkere hapjes en drankjes. We doen er alles aan om jullie uitje zo compleet mogelijk te verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jullie budget? Ga dan naar de pagina ‘Bereken online je prijs’ om jullie teamuitje samen te stellen. Zo kun je snel zien welke mogelijkheden je hebt binnen jullie budget. Enthousiast geworden over de mogelijkheden? Vraag dan via diezelfde pagina gelijk een offerte aan en ontvang deze offerte direct in je mail. Wij nemen dan contact met jullie op om het teamuitje verder te bespreken.

Neem contact met ons op:

Welkom bij Beleef Bos & Best!

Je kunt bij ons terecht voor al je groepsuitjes vanaf 25 personen!

Zoek je een groepsuitje met minder dan 25 personen, of zoek je een uitje in het centrum van Eindhoven? Ga dan naar www.beleef-eindhoven.nl

Chat openen
Vraagje?