Voordeelarrangementen

Zin in een dagvullend programma? dan zit op deze pagina goed! zie onze voorwaarden voor extra korting!

Hoe werkt het?

Wanneer je met een grotere groep komt, krijg je bij ons altijd korting. Hoeveel de korting zal zijn kun je terug vinden op de pagina’s van de verschillende activiteiten. Wanneer je kiest voor een dagvullend programma (een buffet met daarbij twee activiteiten), krijg je meer korting! Klik op “Online je prijs bereken” om een offerte aan te vragen. Als je hier zowel een buiten- als een binnenactiviteit invult met daarbij een buffet naar keuze, is te zien dat je €3 extra korting krijgt per persoon.

Wanneer kiest voor een dagvullend programma en met een grote groep bent, kan je korting hoog oplopen! Zie het voorbeeld hieronder:

Je kiest Wie is de Saboteur als buitenactiviteit.
Je kiest een Ik hou van holland als binnenactiviteit.
Je kiest een Barbecue Deluxe als diner.
En je bent met 60 personen.

De kosten zullen normaal €81,83 incl. BTW per persoon zijn.

Doordat je hebt gekozen voor een dagvullend programma en met een grote groep bent loopt de korting op tot €15,10 per persoon!

Per persoon zijn de kosten dan nog maar €66,73 incl. BTW per persoon!

Ga snel naar de pagina “online je prijs bereken” en kijk hoeveel korting je kunt krijgen voor jou groepsuitje! De korting wordt meteen verrekend!

niet helemaal wat je zoekt?

VIA DE PAGINA “ONLINE JE PRIJS BEREKEN” KUN JE ZELF TWEE VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN KIEZEN MET EEN BUFFET NAAR KEUZE. WIJ ZORGEN MET EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE DAT JIJ DE KORTING KRIJGT DIE DAAR BIJ HOORT! OF:

×

Hoi!

Klik hier beneden om naar WhatsApp Web doorgestuurd te worden!

× WhatsApp!